Gebruiksregels Mini Tennisvelden

De mini-banen zijn in principe bestemd voor jeugdleden (minioren) tussen 5 en 12 jaar oud (groep 8 basisschool). Het lidmaatschap van TV Wessem is voor de minibanen gratis maar wel verplicht.
De minioren horen zodoende bij de vereniging en krijgen alle informatie die voor hen van toepassing is. Ook worden de kinderen bijvoorbeeld uitgenodigd voor recreatie¬ve activiteiten zoals openingstoernooi, brunchtoernooi en slottoernooi.
De ouders wordt geadviseerd de kinderen zelf te begeleiden bij het gebruik van de mini-banen. Het leukste is om met z’n tweeën (broertje, zusje, buur, vriendje) lid te worden, dan heb je meteen iemand waarmee je kunt spelen.
De kinderen kunnen op deze wijze een lange tijd uitproberen of ze tennis echt leuk vinden. Het is natuurlijk niet bedoeld om een betaald lidmaatschap te ontlopen, maar juist om de wervingskracht te vergroten.
Omstreeks de 7 jarige leeftijd worden de ouders benaderd met de vraag of hun kind(eren) trainingslessen willen krijgen. Uiteraard gaat – indien daarvan gebruik wordt gemaakt – vervolgens een betaald lidmaatschap gelden.
Kiest men hier niet voor, dan mag tot maximaal de 12-jarige leeftijd is bereikt gratis gebruik gemaakt worden van de mini banen.
De minioren mogen ook incidenteel (bijv. Schoolvakantie) een vriendje of vriendinnetje dat niet in Wessem woonachtig is uitnodigen voor een partijtje tennis (introducé).
Alle overige betalende (jeugd)leden mogen natuurlijk ook gebruik maken van de mini banen, maar laten zoveel mogelijk de echte mini’s voor gaan.
Nog beter is wanneer de oudere jeugd de kleine minioren meeneemt en begeleidt op de miniveldjes.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *