Verdien een korting op je contributie met een vrijwilligerstaak

Het contributiesysteem van TV Wessem is afgestemd op het uitvoeren van vrijwilligerstaken. Met vrijwilligerswerk kun je punten verdienen. Bij 12 punten per kalenderjaar verdien je de maximale korting op je abonement.

We hebben een aantal mensen binnen onze vereniging die actief betrokken zijn bij een commissie en zich al heel erg veel inzetten voor onze club. Deze mensen krijgen daarvoor hun 12 punten. De registratie van de punten maar ook het inplannen en het opgeven voor vrijwilligerswerk gaat via de app van de knltb en/of via deze website (welke direct gekoppeld is aan het systeem van de knltb.

Taken en punten

Bardienst
Een bardienst is normaliter 4 uur en daar kun je dan 6 punten mee verdienen. Dus met 2 bardiensten heb je de 12 punten en de maximale korting al bijelkaar.

Onderhoudsmedewerker
Op en rond het tennispark is met name in de lente en in de zomer veel werk aan het bijhouden van onkruid, het schoonhouden van het park en licht onderhoudswerk. Veel onderhoud met name op de banen wordt verzorgd door de onderhoudscommissie die daar hun maximaal aantal punten al voor verdiend. Andere leden kunnen zich inschrijven als onderhoudsmedewerker. Voor een dienst van ongeveer 4 uur verdien je 6 punten.

Toernooi of competitiehulp
Elk jaar organiseren we een toernooi. Hier komt veel bij kijken. Door je aan te melden bij de organiserende commissie verdien je het maximaal aantal punten maar je kunt natuurlijk ook een kleine taak of dienst uitvoeren om deze commissie te helpen. Afhankelijk van de taak kun je hier 4-6 punten mee verdienen. Het te verdienen punten staat altijd duidelijk bij de taak op het moment van inschrijven.

Gedurende het jaar kunnen er ook altijd nieuwe werkzaamheden of taken worden toegevoegd. We zullen de leden hier via email over informeren maar je kunt altijd op de website of in de app zien welke (vactures) taken er zijn.

Inschrijven voor een vrijwilligerstaak
Alle leden met een lidmaatschap obv een vrijwilligerstaak kunnen vanaf het begin van het jaar zich inschrijven op een taak. Dit kun je nog doen tot 1 juni. Daarna worden de bardiensten ingedeeld door de barcommissie. Mocht je niet kunnen op de ingeplande dienst wordt je verzocht onderling te ruilen.

Let op als je niet tijdig inschrijft e/o volledig voldoet aan de vrijwilligerstaak zal er tegen het einde van het jaar bij de 3de incassodatum het extra contributiebedrag worden geincasseerd (de 45 euro korting die je had kunnen verdienen met vrijwilligerswerk).

Lees hier meer info over het inplannen van een dienst