tvbanner

 tvbanner2

Wat is er nu leuker dan sparen voor jezelf én je club, zonder dat het jou iets extra’s kost?

Wij zijn als vereniging aangesloten bij Onzeclubwinkel. www.onzeclubwinkel.nl laat leden via hun internetaBanner_bewegendankopen voor zichzelf en hun club een extraatje verdienen. Zo kunnen ze hun vereniging financieel een steuntje in de rug geven. Inmiddels zijn ruim 600 verenigingen aangesloten bij Onzeclubwinkel, samen met hun duizenden leden! En daar zijn wij er nu dus één van!

Bij Onzeclubwinkel shop je bij vele bekende- (bijvoorbeeld Bol.com, Zalando, Wehkamp en Booking) en minder bekende webshops. Van iedere aankoop krijg jij een percentage geld terug én gaat er een deel naar onze club.

Meld je snel aan via www.onzeclubwinkel.nl. Voor meer informatie over het aanmelden, shoppen en sparen, kun je de bijgesloten PDF ‘Stap voor stap aanmelden en shoppen bekijken. Meedoen is gratis en het verplicht je tot niets.

Vind Onzeclubwinkel ook op Facebook (zoek op ‘Onzeclubwinkel’) en Twitter (@onzeclubwinkel).

Neem voor meer informatie contact op met de clubcoördinator: tondegoeij@gmail.com . Rechtstreeks contact opnemen met Onzeclubwinkel kan ook, via Muriel Walinga: muriel@onzeclubwinkel.nl.

Samen sparen, voor jezelf én je club!


KLIK HIER voor de PDF ‘
Stap voor stap aanmelden en shoppen’ 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *