Dörpsspel Wèssem

Op koningsdag 27 april 2020  organiseren Wessemse verenigingen de eerste editie van het ‘Dörpsspel Wèssem’. Het belooft een bruisende en uitdagende quiz te worden waarin teams met elkaar de strijd aangaan. De quiz wordt gecombineerd met uiteenlopende spellen, die gespeeld worden tijdens een rondgang door het dorps langs Wessemse verenigingen en de horeca gelegenheden. De deelname is voor iedereen die zich verbonden voelt met ons prachtige Maasdorp. In het bijzonder de inwoners van Wessem, families, vrienden, buurtgenoten, bedrijven en verenigingen.

Puzzelen jij en je teamgenoten zich een slag in de rondte en vinden jullie de aanwijzingen en jokers? Dan maken jullie kans om de nu al meest begeerde bokaal van Wessem in de wacht te slepen! Zet alvast een dik uitroepteken in je agenda op 27 april en verspreidt deze boodschap verder aan iedereen die het horen wil. Het spel is voor alle leeftijden; deelname is in groepen 6 tot 12 personen van 16 jaar en ouder (eventueel aangevuld met kinderen/jongeren van 0 tot 15 jaar). Het startpunt en de prijsuitreiking zijn bij Zaal de Harmonie op de Wallenstraat. We starten om 13.00 uur en de prijsuitreiking vindt plaats om 19.30uur. Na afloop van de prijsuitreiking maken wij er met zijn allen nog een gezellige avond van met een hapje en een drankje. Met stemmingsmuziek gepresenteerd door een DJ. 

Deelnemers kunnen zich aanmelden via het volgende emailadres: wessemverenigd@outlook.com tot uiterlijk 13 april. Wees er snel bij want vol=vol!

Dörpsspel Wèssem is een initiatief van Wessemse verenigingen die hun krachten bundelen in het platvorm ‘Wessem verenigd’ , Schutterij st. Joris, Harmonie EMM, Westival, TV Wessem, Westa, CV de Golfbraekers, VC Maasdal, Brandweervereniging 736 en Unity.  

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *